Apreciere bizară în privinţa Simonei Halep: A demonstrat că nu e cel mai slab număr 1 din istorie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep termină al doilea an consecutiv pe primul loc în clasamentul WTA, 2018 fiind şi anul în care a câştigat primul ei Grand Slam.

Italienii de la OK Tennis laudă prestaţiile Simonei Halep, dar vin cu o apreciere bizară. "Doar in ultima parte a sezonului a ridicat piciorul de pe acceleratie. Iar daca la New York a fost lovita din toate partile de o Kaia Kanepi aproape de neoprit, apoi a fost victima unei accidentari la spate. 2018 va ramane insa in arhiva cu multe satisfactii: Primul Grand Slam a venit in sfarsit si si-a asigurat prezenta pe primul loc WTA timp de 61 de saptamani.Privind tot sezonul, romanca a avut o constanta incredibila si a demonstrat ca nu este cel mai slab numar 1 WTA din istorie. 2019 va fi pentru ea precum anul 0, din moment ce va fi fara Darren Cahill si va fi nevoita sa faca fata unei forme fizice ce nu va fi la cel mai inalt nivel", a scris publicatia italiană, citată de ziare.com, care îi acordă totuşi româncei nota 10.

Singura jucatoare din circuitul WTA care a mai primit maximum este japoneza Naomi Osaka. Angelique Kerber si Caroline Wozniacki au primit nota 9, Elina Svitolina nota 8.5, iar Mihaela Buzărnescu nota 8. La polul opus, Serena Williams a fost notata cu 2, iar Garbine Muguruza cu 4.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite