Amatorism crunt la FCSB: Cât primeşte, lunar, fotbalistul pe care Gigi Becali se pregăteşte să-l dea afară în iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raul Rusescu
Raul Rusescu

Chiar dacă FCSB a învins la Iaşi şi a rămas aproape de liderul CFR Cluj, Gigi Becali tot n-a fost mulţumit de ce au făcut unii jucători.

În primul rând, patronul l-a luat în colimator pe Florinel Coman, cel care, în prima repriză, l-a înjurat pe teren pe căpitanul Lucian Filip, după ce acesta i-a reproşat că a bătut prost o lovitură liberă. 

„Despre fair-play vorbim. Ăştia nu ajung niciodată fotbalişti. El (n.r. – Florinel Coman) crede că echipele 

mari au deja un 11. Băi, tată, dacă eu fac un 11 acum, nu intri tu niciodată! Doar că noi te forţăm, că am dat trei milioane pe tine. Că l-aş pune pe Teixeira pe stânga şi nu mai intri niciodată. Noi vrem să facem şi bani. Dacă e după primul 11 şi e Steaua echipă mare, nu mai joacă Coman nicidodată acolo. Eu doar îi spun că mentalitatea asta nu e de fotbalist. Nu o să ajungă fotbalist! Mai mult figurile de el! Băi, Mbappe-ule! M-a păcălit Gică (n.r. – Hagi), că eu nici nu ştiam cine e Mbappe“, a spus Becali care, cândva, a făcut o comparaţie ridicolă între Coman şi starul francez.

Becali s-a luat apoi de Raul Rusescu (30 de ani), cel care are un gol în 11 apariţii în acest sezon de Liga I. Atunci când a fost readus la FCSB în vară, Rusescu a fost catalogat drept „caviar“ de Mihai Stoica! Acum, până şi Becali s-a prins că, la recomandarea lui Stoica, a mai luat o „ţeapă“. „Sunt dezamăgit de Rusescu. Ce să mai? Parcă a uitat fotbalul. Să vedem dacă renunţăm la el. Avem contract. Dacă putem să renunţăm la el, renunţăm. L-am luat să ne ajute, dar dacă el le pierde pe toate, nu câştigă un duel, ce să facem? Cu siguranţă, o să luăm un atacant, ne trebuie. Daca ia Gnohere roşu, n-avem atacant. Rusescu nu e caviar, poate icre de ştiucă. Nu ne ajută“, a explicat Becali.

Rusescu, încă o dovadă de amatorism

Faptul că FCSB a mai luat „ţeapă“ cu Rusescu nu e doar vina lui Mihai Stoica. Acest transfer e încă o dovadă că la club domneşte un amatorism incredibil. În vară, Gigi Becali a explicat că îl ia pe Rusescu, fiindcă atacantul a jucat, cândva, bine! „Îi dăm 25.000 de euro pe lună lui Rusescu, să vină. Nu mai vreau să iau jucători pe care nu-i cunosc. Măcar pe Rusescu îl ştiu şi de el îmi place. E jucătorul care îmi place pentru acest 4-3-3 pe care îl jucăm noi acum“, a spus Becali în luna iulie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite