Adrian Năstase spune că vrea să se implice în proiectul de preluare a FC Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Adrian Năstase a declarat, pentru Gazeta Sporturilor, că este dispus să participe la proiectul de preluare a FC Dinamo de la actualul acţionar majoritar Ionuţ Negoiţă, iniţiativă ce-i aparţine fostului internaţional Cornel Dinu.

"I-am transmis domnului Dinu dorinţa mea de a participa la un proiect de revigorare a clubului Dinamo", a declarat Năstase, cunoscut fan dinamovist, pentru sursa citată.

Dinu intenţionează să înfiinţeze un ONG care să cumpere acţiunile deţinute de Ionuţ Negoiţă, după modelul asociaţiei fondate în 1994, care a preluat gruparea de fotbal "alb-roşie" de la Ministerul de Interne. Dinu doreşte să-l atragă în acest proiect şi pe antrenorul Mircea Lucescu.

Adrian Năstase s-a numărat printre membrii fondatori ai asociaţiei create în 1994.

Pe de altă parte, amul de afaceri Adrian Thiess a declarat de curând că un grup de investitori din Zona Golfului negociază cu acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, preluarea clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Actualul acţionar majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a anunţat la mijlocul lunii noiembrie 2017 că a decis să se retragă de la gruparea bucureşteană, ale cărei acţiuni vrea să le vândă. Negoiţă a precizat că preţul cerut în schimbul acţiunilor pe care le deţine este de aproxiamtiv 5 milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite