Adidas lansează mingea pentru finala Ligii Campionilor, de pe 25 mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adidas Finale Wembley este mingea oficiala adidas pentru UEFA Champions League cu numarul 20 si va fi folosita pe teren incepand cu 12 februarie.

Noua minge celebreaza finalele UEFA Champions League care s-au desfaşurat pe Stadionul Wembley, în ultimii 50 de ani. Wembley a văzut, pe parcursul acestor ani, unele dintre cele mai mari echipe din istorie luptând pentru trofeu: AC Milan în `63, Manchester United în `78, Ajax în `71, Liverpool în `78 şi Barcelona în `92 şi, din nou, în 2011. Toate aceste momente sunt evidenţiate în designul adidas Finale Wembley. 

Directorul de marketing al UEFA Events SA, Guy-Laurent Epstein, a declarat că „noua minge este îndrăzneaţă, iconica, aproape regală şi reflectă perfect valorile UEFA Champions League şi faptul că anul acesta vom avea finala în Londra. În acest sezon vom vedea adidas Finale Wembley folosită pe teren şi în faza meciurilor eliminatorii ”.Noua minge a fost creată astfel încât să asigure aderenţa optimă la punctul de impact şi oferă o suprafaţă unitară şi, ca atare, un zbor precis al balonului. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite