Adi Mutu i-a pus coarne unui coleg de la naţională. Acesta şi-a surprins logodnica pe aeroport, în compania „Briliantului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mutu n-a mai jucat fotbal din septembrie, când şi-a reziliat contractul cu Petrolul, dar continuă să fie activ pe piaţa mondenă, acolo unde nu ţine cont de nimic.

El a reuşit să-i strice relaţia de patru ani unui coleg de la naţională, dar modul în care s-a aflat despre relaţia pe care Briliantul o avea cu "jumătatea" lui Laszlo Sepsi este cel puţin bizar. Săptămâna trecută, paparazzi l-au surprins pe Mutu la aeroportul Henri Coandă în compania unei tinere apetisante, de care era mai mult decât apropiat. 

S-a spus atunci că e noua lui cucerire, dar peste câteva zile s-a aflat şi cine e frumoasa lui Mutu. Fanatik.ro a identificat-o pe aceasta ca fiind Sandra Bachici, fostă Miss România şi iepuraş Playboy, care de patru ani trăia cu Laslo Sepsi, fundaş la ASA Tg. Mureş, fost la CFR Cluj, Benfica şi Rennes. Sepsi (28 de ani) şi Sandra s-au logodit la începutul anului 2015 şi aveau gânduri de căsătorie, dar acestae s-au frânt când fotbalistul şi-a văzut iubita la aeroport, alături de Mutu. Fundaşul înşelat a recunoscut însă că relaţia s-a rupt. "“M-am despărţit de curînd, acum cîteva zile. În privinţa pozelor, nu vreau să discut. Este o chestiune personală, nu sunt multe de comentat”, a precizat Sepsi, pentru fanatik.ro.

Mutu a împlinit 36 de ani în ianuarie şi are trei copii din două căsătorii

FOTO/facebook  Laszlo Sepsi şi Sandra Bachici, pe când Adrian Mutu nu apăruse în viaţa lor

sepsi
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite