„Acum e o situaţie nasoală“. Adrian Mutu îşi pregăteşte plecarea de la Dinamo: în ce condiţii se retrage

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

După plecarea lui Ioan Andone, Adrian Mutu l-a adus pe Cosmin Contra în poziţia de antrenor al echipei şi primul meci va fi în această seară contra celor de la FC Botoşani.

Adrian Mutu a susţinut o conferinţă de presă în care vorbeşte despre decizia de a-l înlocui pe Andone cu prietenul său Contra şi a mai spus că ia în calcul o demisie de la Dinamo. 

"Noi ne-am susţinut antrenorul până la sfârşit. Dar în urma rezultatelor nefaste, antrenorul e primul care plăteşte. Încercăm ca pe viitor să nu mai facem aceste greşeli. Am avut câţiva antrenori pe listă, printre ei şi Claudiu Niculescu, dar am căzut de acord că Cosmin Contra e cel mai potrivit pentru această funcţie.

Toţi avem partea noastră de vină. Jucătorii noi au venit în momentul în care am putut să-i iau. E greu să aduci jucători în România, să-i convingi să vină pe salarii mai mici. Eu i-am explicat domnului Andone acest lucru. Eu cred că aveam un lot bun. Aveam aceeaşi echipă care a învins la scor Steaua, nu e o scuză asta pentru înfrângerile din 2017.

Eu mă aşteptam la o altă reacţie şi atitudine din partea echipei. Acum ne aflăm într-o situaţie foarte nasoală. Ne aşteptăm acum la o schimbare în bine. Eu sper să rămână Cosmin şi de la vară încolo. Depinde de rezultate, de cum se va simţi el aici. El vrea să vadă cum îi merge aici, ce proiect are clubul pentru sezonul următor. Nu s-a pus problema să antrenez eu Dinamo, eu trebuie să-mi iau licenţele.

Dacă nu vor fi rezultate, atunci o să mă retrag, înseamnă că nu sunt potrivit pentru acest rol, sau poate ar trebui să vină altcineva care să facă o treabă mai bună.

Cu domnul Andone am vorbit când a venit aici, chiar dacă dânsul a spus că n-am vorbit. Nu ştiu dacă a spus asta", a declarat Mutu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite