Şi Hănescu a pierdut. Olanda ne conduce cu 2-0 după prima zi a meciurilor din Cupa Davis. Sâmbătă e jocul de "dublu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Hănescu (locul 54 ATP) a revenit de la 0-2 la seturi, a egalat situaţia, dar a pierdut în setul decisiv în faţa olandezului Igor Sijsling (locul 70 ATP).

După înfrângerea lui Adrian Ungur în faţa lui Robin Haase, Victor Hănescu avea misiunea de a egala situaţia. "Acesta e planul nostru, ca dupa prima zi să fie 1-1", spunea George Cosac înaintea confruntării dintre "Hăne" şi Sijsling.

Olandezul a condus cu 2-0 la seturi, dar Hănescu a revenit, împinâng meciul în "decisiv". Românul a clacat în ultima parte a jocului, cedând de două ori serviciul. România are acum nevoie de trei victorii consecutive în ultimele trei meciuri pentru a prinde barajul de calificare în Grupa Mondială a Cupei Davis. 

Scor final: Hănescu - Sijsling 4-6, 6-7, 6-2, 7-6, 2-6

Victor Hănescu (pentru TVR): "Am avut puţin ghinion în setul 5, olandezul a câştigat un punct cu fileul într-un moment decisiv. Dar Sijsling a jucat mai bine, merita victoria. N-am început bine meciul, am fost puţin crispat, mi-am intrat greu în ritm. A fost greu de returnat serviciul lui Sijsling. Nu ştiu ce şanse sunt să joc la dublu, cred că Tecău şi Copil vor intra pe teren, sper să aducă primul punct." 

Programul următoarelor meciuri (în direct pe TVR 2)

Sâmbătă, ora 15.00, Horia Tecău/Marius Copil - Thiemo de Bakker/Jean-Julien Rojer;

Duminică, ora 13.00, Victor Hănescu - Robin Haase;

După 30 de minute de la încheierea meciului 4, va începe partida Adrian Ungur - Igor Sijsling.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite