Şarapova, furioasă: Devenită ciuca bătăilor, rusoaica l-a concediat pe omul care i-a stat alături în ultimii patru ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eliminarea din turul I la Indian Wells a umplut paharul răbdării Mariei Şarapova (40 WTA) şi a convins-o că e nevoie de o schimbare radicală.

De cinci ori campioană de Grand Slam, Maria Şarapova nu reuşeşte acum să treacă de primele tururi ale competiţiilor la care se înscrie. E efectul suspendării de 15 luni pentru dopaj, sancţiune care a ţinut-o departe de tenis.

După încă un eşec dureros la Indian Wells, în partida cu Naomi Osaka (44 WTA), rusoaica de 30 de ani a luat o decizie drastică pe care a anunţat-o vineri: şi-a concediat antrenorul Sven Groeneveld!

„După o colaborare de patru ani plină de succes şi de provocări, vreau să-i mulţumesc lui Sven pentru loialitatea sa, pentru munca depusă, dar, cel mai important, pentru prietenia pe care am format-o şi care va rezista dincolo de această colaborare profesională. Chiar dacă ne-am înţeles să ne despărţim de comun acord, am fost foarte norocoasă să am un astfel de lider în echipa mea“, a scris Şarapova în comunicatul prin care şi-a anunţat decizia. Rusoaica n-a precizat cine îl va înlocui pe Sven Groeneveld.

De-a lungul anilor, olandezul de 52 de ani a lucrat cu sportivi de top, precum Monica Seles, Arantxa Sánchez Vicario, Mary Pierce, Ana Ivanovici, Caroline Wozniacki, Michael Stich, Nicolas Kiefer sau Tommy Haas.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite