Formula 1, „zguduită“ de încă un accident. Fernando Alonso a fost transportat cu elicopterul la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pilotul spaniol al echipei McLaren-Honda a suferit un accident duminică, în ultima zi a sesiunii de teste de la Barcelona, fiind transportat cu elicopterul la spital.

Fernando Alonso a pierdut controlul monopostului McLaren-Honda în virajul al patrulea al Circuit de Catalunya, iar maşina lui a lovit zidul de protecţie de pe marginea pistei. În acest context, „Marca“ notează că timp de zece minute pilotul a acuzat ameţeli şi nu a ieşit din monopost, fiind fost transportat la centrul medical al circuitului, apoi la spital, cu un elicopter, pentru investigaţii suplimentare. Potrivit echipei sale, pilotul este „OK şi conştient“.

Dublul campion mondial ar trebui să revină din acest an la echipa britanică, după cinci sezone în care a concurat pentru Ferrari. De menţionat că McLaren reface din 2015 parteneriatul cu Honda, compania japoneză furnizând motoarele. Însă noul monopost MP4-30 a înregistrat numeroase probleme tehnice în şedinţele de antrenamente dinaintea sezonului 2015, care va începe la mijlocul lunii martie.


Bilanţul după 14 luni cu Michael Schumacher imobilizat la pat. 14 milioane de euro şi multe incertitudini

Un prieten de-al lui Michael Schumacher vorbeşte despre starea fostului pilot german, după ce l-a vizitat în locuinţa sa

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite