Încă o favorită a dispărut din calea Simonei Halep. Pliskova, eliminată după un meci maraton cu 46 de game-uri.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marţi, în optimile de fnală ale turneului de la Wimbledon, am avut parte de o nouă surpriză pe partea de tablou unde se află şi Simona Halep

Jucătoarea din Cehia Karolina Pliskova (3 WTA) a fost eliminată de compatrioata sa Karolina Muchova (68 WTA), 4-6, 7-5, 13-11. după un meci ce a durat trei ore şi 18 minute, 

În urma acestui rezultat, dacă în sferurile de finală Simona Halep o va învinge pe Shuai Zhang, românca o va întâlni în semifinale pe invingatoarea meciului dintre Elina Svitolina (8 WTA) şi Karolina Muchova (68 WTA).

Dupa eliminarea Pliskovei, nicio jucatoare din primele 4 ale lumii nu se mai află pe tablou la Wimbledon.

Simona Halep (7 WTA) s-a calificat în sferturile de finală, luni, după ce a învins, 6-3, 6-3, pe revelaţia turneului, jucătoarea americană Cori Gauff, locul 313 WTA, venită din calificări. 

În următoarea fază a competiţiei, Halep o va întâlni pe Shuai Zhang (China), locul 50 WTA, care s-a calificat după ce a trecut, 6-4, 1-6, 6-2, pe Daiana Iastremska (Ucraina), locul 35 WTA. Zhang conduce cu 2-1 în partidele cu Halep. Victoriile chinezoaicei sunt din 2016, scoruri 6-4, 6-3, în turul I, la Australian Open, şi 6-0, 6-3, în optimi, la Beijing. Românca s-a impuns în 2012, în turul I la Indian Wells, scor 6-1, 6-1.

Meciurile din sferturile de finala de la Wimbledon vor avea loc marti, iar semifinalele sunt programate joi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite