Articol publicitar

Young Leaders Club continuă înscrierile pentru cursurile dedicate studenţilor şi tinerilor profesionişti

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Young Leaders Club îşi continuă seria programelor educaţionale destinate studenţilor şi tinerilor profesionişti de elită. După succesul întâlnit în ceea ce priveşte cursul de antreprenoriat, clubul îşi continuă seria cu un curs pe teme de finanţe şi macroeconomie, începând cu 31 iulie. Înscrierile pentru acest curs se pot realiza până la dată de 19 iulie, anul curent.

Startup! From idea to action

Bifând deja a cincea ediţie, cursul de mentorat pentru antreprenori al Young Leaders Club a adunat cu succes nume mari în lumea afacerilor, de la investitori şi până la reprezentanţi ai unora dintre cele mai cunoscute acceleratoare de afaceri din lume. Printre invitaţii speciali ai acestui eveniment s-au numărat prezenṭe precum Jason Hardebeck de la Dreamlt, Rob Johnson de la Techstars şi până la Cosmin Ochişor sau Martin Weber de la European Pioneers. Gazda şi locaţia acestui eveniment a fost Phoenicia Luxury din Mamaia.

Mentorii de la Techstars, DreamIt, Hubraum şi European Pioneers i-au ajutat pe participanţi să îşi dezvolte produsul şi strategia de marketing, să obţină finanţare de la angel investors şi să îşi pregătească aplicaţiile pentru un accelerator de top.

De menţionat că interesul publicului pentru acest eveniment a fost unul crescut, cu un număr de 300 de doritori din peste 10 ţări. Cu toate acestea, Young Leaders Club a selectat doar 30, un număr limitat al celor care au avut privilegiul de a descoperi un mediu al antreprenoriatului expus de mari nume în acest domeniu. 

Un nou proiect, un nou curs Young Leaders Club

Următorul pas în planul şi programa acestui club de var  este un nou curs de profil. De data aceasta, vara lui 2015 marchează exploatarea interesului pentru domeniul de finanţe. Dezvoltat în parteneriat cu Banca Mondială, acest program a reuşit să atragă vorbitori de top ca Muzaffar Khan, unul dintre cei mai cunoscuţi manageri de fonduri de investiţii din lume, Vania Stavrakeva, profesor la London Business School sau Titus Bocseri, şeful diviziei globale de consultanţă pe asigurări la Slalom şi profesor la Columbia University.

Programul din acest an are o temǎ deosebită legată de investiţiile pe pieţele globale. Vorbitorii de la Universităţile Columbia sau London Business School vor prezenta aspecte de teorie economică şi financiară, precum şi studii de caz din pieţele emergente. Directorii de companii multinaţionale şi bancherii de investiţii vor arǎta aspectele practice din conducerea companiilor în timp de criză şi provocările cu care se confruntă în această perioadǎ. 

YLC

    

Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul evenimentului, http://www.youngleadersclub.org.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite