Vacanţa de Rusalii 2015. Oferte în România şi Bulgaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În vacanţa de Rusalii 2015 sunt aşteptaţi circa 50.000 de turişti pe litoralul românesc, potrivit unei analize Paralela 45, însă mulţi români vor alege soarele bulgăresc. Cele mai căutate oferte sunt cele de trei nopţi de cazare, având în vedere că românii vor avea un weekend prelungit datorită sărbătorii naţionale legale de pe 1 Iunie.

Anul acesta sunt aşteptaţi mai mulţi turişti pe litoral, astfel încât numărul lor s-ar putea ridica la 50.000 faţă de doar 40.000 anul trecut.

Preţurile pentru trei nopţi de cazare în perioada 29.05.2015-1.06.2015 încep de la 102 lei de persoană, cazare în cameră dublă standard pentru litoralul românesc, în timp ce pentru litoralul din Bulgaria ofertele încep de la 26 de euro de persoană pentru un sejur de trei nopţi în cameră dubla cu all inclusive. La munte, cea mai căutată ofertă este de 290 lei de persoană pentru trei nopţi în cameră dublă cu mic dejun inclus.

„De Rusalii cele mai multe vacanţe le-am vândut deja pe litoral, atât în România, cât şi în Bulgaria. Românii vor profita de weekendul prelungit şi de tarifele hoteliere care în această perioadă sunt cu până la 30% mai mici decât în plin sezon, iar în unele unităţi se oferă şi masa de Rusalii gratuită. Mulţi îşi vor lua şi ziua de vineri liberă pentru a uni cu weekendul şi atunci vor prefera să aleagă destinaţi în aproapierea casei, iar între litoralul românesc şi bulgăresc nu e o diferenţă foarte mare nici ca distanţă, nici ca tarife”, a declarat Alin Burcea, preşedintele Paralela 45.

Vacanţă de Rusalii 2015 la Mamaia

Cei mai mulţi dintre turiştii care aleg litoralul pentru vacanţa de Rusalii vor ajunge în Mamaia, unde preţurile pornesc de la 128 lei la 2 stele, 138 lei la 3 stele şi merg până la 310 lei pentru o cameră dublă cu mic dejun inclus, într-o locaţie de 4 stele.

La hotelul Doina (3 stele) din Mamaia, preţul pentru o persoană este de 50/noapte într-o cameră dublă, iar Iaki, hotelul de 4 stele din aceeaşi staţiune oferă un pachet pentru două persoane de 1.645 de lei, care include mic dejun, prânz şi acces la centrul SPA.

Vacanţă de Rusalii 2015 în Bulgaria

Şi hotelierii din Bularia au prins de veste despre mini-vacanţa românilor şi au scos la vânzare oferte dedicate, care încep de la 26 de euro de persoană pentru un sejur de trei nopţi în cameră dubla cu all inclusive.

Totuşi, majoritatea ofertelor variază între 100 şi 200 de euro, în funcţie de confortul hotelului şi renumele staţiunii. De exemplu, un sejur în această perioadă la Hotel Melia Grand (4 stele) din staţiunea Nisipurile de Aur costă 201 euro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite