Una din cinci companii a investit în dezvoltarea personală şi profesională a salariaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Una din cinci companii investeşte în pregătirea angajaţilor FOTO Adevărul
Una din cinci companii investeşte în pregătirea angajaţilor FOTO Adevărul

Una din cinci companii cu peste 500 de angajaţi a investit în anul 2015 peste 100.000 de euro în dezvoltarea personală şi profesională a salariaţilor, cel mai mult investind companiile farmaceutice. Aşa arată cel mai recent studiu realizat de Centrul Fericirii din Bucureşti.

Concret, arată Lorand Soares Szasz, trainer, programele de formare le sunt de mare ajutor angajaţilor, care devin mai productivi.

Dacă în trecut, numai multinaţionalele sau companiile foarte dezvoltate investeau în astfel de cursuri, astăzi şi IMM-urile sunt din ce în ce mai interesate să acumuleze informaţii practice despre dezvoltarea echipelor de lucru sau a angajaţilor, notează un comunicat de presă.

„Sunt mai multe componente pe care atât corporaţiile, cât şi IMM-urile trebuie să le aibă în vedere pentru creşterea productivităţii. Un departament nu trebuie să fie ultra-populat că să fie eficient, ci strategia care a produs cele mai bune rezultate estea echipelor bine legate care lucrează după o strategie bine definită. De multe ori sistemele mai simple sunt mai eficiente. Asta pentru că fiecare om vede potenţialul de creştere pe care îl are. E important pentru fiecare om să vadă că munca sa e valoroasă pentru companie, şi nu e numai o rotiţă într-un sistem. E un lucru pe care e bine să îl conştientizeze şi antreprenorii şi angajaţii”, declară Lorand Soares Szasz.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite