Articol publicitar

Schimbări în grila de toamnă a RFI România: ce aduce nou programul „Actualitatea de prânz“

Publicat:
Ultima actualizare:

Fapte, evenimente, declaraţii. Ce se întâmplă? De ce s-a întâmplat? Actualitatea de prânz redă imparţial realitatea de zi cu zi. Programul are durata de 30 de minute, va fi difuzat de luni până vineri de la ora 13 si conţine jurnalul de prânz urmat de o dezbatere cu invitatul zilei.

Un reportaj special va fi difuzat în fiecare vineri si va încheia modulul de prânz consacrat actualităţii. Realizatorii emisiunii sunt Lea Berzuc si Catalin Lenţa, doi jurnalişti cu experienţă radio de peste 20 ani.

A doua modificare în grila de toamnă vizează emisiunile specializate pe subiecte de mediu, economie, asigurări, tineret şi coaching care vor fi difuzate de luni până vineri in acelaşi format, cu aceeaşi durată si cu aceiaşi realizatori, dar începând cu ora 17.30.

RFI România rămâne o voce a analizei critice de calitate şi a dezbaterii autentice. Programele  în limba română difuzate în fiecare zi de la ora 7 până la ora 20 sunt concepute şi realizate în comun de două redacţii, una la Bucureşti şi alta la Paris. Ştirile prezintă  actualitatea într-un mod  imparţial şi serios printr-o abordare atentă, echilibrată, care pune accentul pe verificarea informaţiilor şi punerea lor în context.  

RFI Romania poate fi ascultat în FM la Bucureşti, Iaşi, Craiova, Cluj-Napoca, Sibiu, Timişoara şi Chişinău. Alte 60 de posturi de radio locale din ţară preiau o parte din programe. Emisiunile pot fi ascultate in direct sau podcast si pe www.rfi.ro .

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite