Poliţia Română cere ajutorul pentru a salva viaţa unei colege de la Operaţiuni Speciale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Poliţiei fac apel la români pentru a ajuta o colegă grav bolnavă să se poată deplasa şi trata la o clinică din străinătate. Alina Coşovliu, în vârstă de 28 de ani, a fost diagnosticată cu cancer limfatic, care i-a afectat vederea şi sistemul locomotor, iar singura şansă sunt medicii din Turcia.

Alina Coşovliu este originară din Giurgiu, iar de şase ani lucrează la Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. În această vară, tânăra a fost diagnosticată cu limfom malign non-Hodgkins, o formă agresivă a cancerului de sânge. 

Alina a urmat şedinţe de chimioterapie până în luna noiembrie, însă starea i s-a înrăutăţit. Mai mult, având imunitatea slăbită, a contractat un virus din spital. Boala a avansat şi a provocat leziuni cerebrale, iar în prezent nu se mai poate deplasa şi nu mai vede bine. 

Tânăra are nevoie de tratament urgent la o clinică din Turcia, motiv pentru care familia, prietenii, dar şi colegii din Poliţia Română s-au mobilizat şi au dat startul unei campanii de strângere de fonduri. 

Dacă doriţi şi o puteţi ajuta pe Alina, puteţi dona în conturile:

RON: RO 35 INGB 0000 9999 0126 8459 ING BANK - Coşovliu Ana Maria 

EURO: RO 74 INGB 0000 9999 0752 1735 ING BANK - Coşovliu Ana Maria Alina

sau pe platforma www.gofundme.com/savealifeforChristmas

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite