Mihai Şora, mesaj cu umor negru pe Facebook, după ce a votat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a anunţat că a votat în această dimineaţă, filozoful român a mai scris o postare pe Facebook, cu o urmă de umor negru.

Filozoful român Mihai Şora a distribuit pe reţeaua de socializare o nouă postare, în care arată spatele buletinului său, „tapetat” cu ştampilele tururilor de votare la care s-a prezentat începând cu 2004.

„Unde poate fi văzut, în toată splendoarea lui albastră, rotocolul cu douăzeci-douăzeci-lî-mare-de-tipar.” a scris Şora pe Facebook, adăugând o frază cu o notă de umor negru.

„Iar domnul cu ştampila a zis: „Sperăm să vă vedem şi la următoarele alegeri, domnule Şora!“ Eu am crezut – cum e şi firesc – că se referea la următoarele alegeri locale, dar (cred că) era vorba (doar) de parlamentare.”

Reacţiile la postarea sa au fost pline de căldură, urmăritorii trimiţându-i mai multe mesaje de încurajare filozofului român.

Mai devreme, Mihai Şora anunţa că a votat, spunând şi că ”aştept această zi de patru ani. Şi nu am votat răul cel mai mic, ci Binele, binele acela vital, admirabil şi limpede pentru oricine îşi iubeşte oraşul.”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite