Jobul în care câştigi de la 500 de euro la 2.000 de euro, într-un domeniu afectat de situaţia politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii absolvenţi care lucrează în construcţii sunt plătiţi cu cel puţin 500 de euro. Suma poate ajunge în cinci ani la 1.000 de euro sau chiar 2.000 de euro, în funcţie de performanţă, spun specialiştii în recrutare. Dar ce vor angajatorii de la tine şi ce îţi oferă?

Angajatorii cauta persoane autonome, flexibile, cu competente dovedite de management si cu rezultate in cariera. Daca vorbim de cei cu experienta, angajatorii din inginerie si constructii cauta, dincolo de expertiza tehnica, candidati capabili sa gestioneze singuri bugetele proiectelor, echipele de lucru, flota de utilaje si relatiile cu partenerii. Criteriile sunt pentru posturi de middle management pentru care candidatii trebuie sa aiba un nivel ridicat de experienta, de cel putin 7 ani, in unele cazuri chiar de 10 ani, potrivit Monicai Basu (34 ani), managing partner HR Boutique - Inginerie & Agribusiness, cu experienta de 7 ani in resurse umane.

Dupa ce termina facultatea, tinerii se pot angaja in constructii pe posturi de inginer design, inginer ofertare, inginer tehnic sau sef de santier pentru posturi in executie de lucrari. Salariile pornesc astfel de la 500 de euro.

Candidatul ideal are studii superioare tehnice in electro-energetica, instalatii sau constructii, persoana foarte bine organizata, atenta la detalii, bun comunicator, capabil sa garanteze structura, programarea şi predictibilitatea proiectelor pentru care a fost desemnat. Pentru posturi entry level experienta poate reprezenta un avantaj, iar pe posturi cu un nivel mai ridicat, angajatorii cauta oameni cu cel putin 3 ani de experienta, potrivit anunturilor de angajare publicate pe eJobs.ro.

Citeşte continuarea pe wall-street.ro

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite