Articol publicitar

Când o masă este cu adevărat sănătoasă şi plăcută? Când este redusă sănătos cu 50%

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
asd

Vă mai amintiţi mesele de duminică pregătite cu multă dragoste de mama? Dar întâlnirile cu prietenii, petrecute în jurul mesei, discutând fotbal, politică, iubiri pierdute şi orice altceva? Este un lucru binecunoscut că masa înseamnă mai mult decât locul unde mâncăm şi mai mult decât ceea ce mâncăm.

Atmosfera este cheia unor reuniuni de familie şi cu prietenii. Iar această atmosferă într-o bună măsură este influenţată şi de decor, mobila fiind un element-cheie.

Pentru că e toamnă şi Lem’s oferă până pe 20 noiembrie reduceri de până la 50% la mobilă în toate magazinele, noi vă spunem cum ar trebui să vă alegeţi mobilierul pentru dining. Şi pentru a nu rămâne doar la teorie, vă arătăm câteva combinaţii de mese şi scaune care ne-au plăcut foarte mult, gândite de designerii români de la Lem’s.

Înainte de a da banii pe mobila pentru dining trebuie să luaţi o foaie de hârtie şi un creion şi să faceţi o schiţă a sufrageriei, cu uşi, ferestre şi mobilierul pe care-l mai aveţi acolo. Ţineţi cont de faptul că între o masă şi perete sau alte piese de mobilier trebuie păstrată o distanţa de aproximativ 1,2 - 1,8 metri. Luând aminte la asta, priviţi încă o dată schiţa şi, în funcţie de dimensiunile pieselor care vă fac cu ohiul, vedeţi care se integrează mai bine în spaţiul pe care-l aveţi.

Dacă aveţi o familie numeroasă sau mulţi prieteni care vin pe la dumneavoastră, alegeţi o masă dreptunghiulară. Masa Parrada din imaginea de mai jos, fiind extensibilă, este ideală pentru a vă invita prietenii într-o seară de weekend la masă. Culoarea neutră pe care o are îi permite să fie destul de uşor integrată în cameră, alături de alte obiecte de mobilier. Scaunele roşii King aduc un strop de culoare într-o încăpere.

as

Masa rotundă este asociată cu ideea de egalitate între cei care stau în jurul ei. Aceasta este perfectă atât pentru întâlnirile romantice cu persoana iubită, dar şi pentru întâlnirile dintre cei mai buni prieteni. Datorită dimensiunilor şi transparenţei sale, Masa Point din sticlă se potriveşte foarte bine spaţiilor mai restrânse. Cele patru scaune Mix nu ocupă nici ele mult loc şi sunt foarte confortabile pentru o pauză de stat la un ceai.

qwe

Dacă obişnuiţi să vă chemaţi la masă toţi oamenii dragi şi nu aveţi unde să ţineţi o masă prea mare, mereu întinsă, masa pliantă Rubic şi scaunele Colibri sunt exact ceea ce aveţi nevoie. Simplitatea designului şi culorile neutre le fac uşor de integrat în ansamblul altor piese de mobilier din cameră.

azx

Masa Miracco are un design modern şi simplu în acelaşi timp. Scaunele Ergo care o înconjoară au un aer sofisticat şi sunt extrem de comode. Parcă ar fi exact ceea de ce ai nevoie când discuţiile de după masă se prelungesc îndelung, trecând de la un subiect la altul, şi parcă nu mai vrei să se termine niciodată. 

xx

Masa şi scaunele Legano sunt un exemplu de confort îmbinat cu rigoarea şi un „ceva” sofisticat. În jurul ei întâlnirile pe care le organizaţi nu vor trezi doar bucuria revederii cu cei dragi, ci admiraţia celor care vă vin în vizită.

xx

Deci, cu hârtia şi creionul în mână, pregătiţi cu energia unei cafele băute de dimineaţă, grăbiţi-vă să prindeţi avalanşa reducerilor de la Lem’s până pe 20 noiembrie.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite