Articol publicitar

Mobilă ca-n filme. În rolurile principale: reducerile de 50%

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
reclama

Există o vorbă care spune că hainele îl fac pe om. Poate că nu este întru totul adevărat, dar până la un punct este valabilă această idee; haina îl face pe om să fie văzut într-un fel de cei din jur. La fel e şi cu mobila din living, dacă în dormitor şi bucătărie nu intră oricine, livingul este spaţiul prin care cei care intră în casa ta îşi fac o impresie despre tine.

Mobilierul şi luminile sunt elementele centrale dintr-o încăpere şi de aceea este foarte important să te gândeşti bine înainte de a-ţi amenaja camera de zi. Pentru tinerii care abia se mută în casa lor sau pur şi simplu vor ceva nou, achiziţia mobilierului este un adevărat eveniment. Dacă sunteţi printre cei cu pricina, e bine să ştiţi că până pe 20 noiembrie găsiţi la magazinele Lem’s din toată ţară reduceri de 50 % la toate produsele de mobilă, inclusiv la mobila pentru camera de zi.

d

Noi vă prezentăm în continuare una dintre gamele de livinguri, desprinse parcă din filmele americane.

New York este o gamă cu livinguri moderne, tinereşti care seamănă cu ce vedem prin apartamentele de lux din zgârie nori apărute în filmele de Hollywood. Cu inserţii de sticlă şi cu LED-uri ataşate, este o gamă potrivită pentru cei care îşi doresc altceva, mai ales datorită culorilor care se regăsesc în corpurile de mobilier.

Living-urile New York au fost gândite pentru cei care doresc să iasă din monotonia stilului  clasic, astfel că designerii Lem`s au gândit piese în care sticla şi lumina se îmbină natural şi spectaculos. Aspectul său exclusivist se remarcă prin modul în care suprafaţa de sticlă Lacobel compune lumina, modelând şi reinventând spaţiul. 

f

Sistemul integrat de iluminare LED cu senzor în combinaţie cu catifeaua din interiorul sertarelor pun în valoare sub aspect vizual ramele cu fotografiile celor dragi, suvenirurile din călătorii sau pur şi simplu colecţia de cărţi şi cd-uri din casele dumneavoastră. 

r

Modelul de living New York de la Lem’s este prevăzut cu un sistem de deschidere de tipul push, fără mânere, care păstrează continuitatea liniilor şi eleganţa design-ului ce integrează sticla în mobilier.

Pozele şi textul redau prea puţin din ce înseamnă aceast gen de mobilă. Pentru a experimenta mai îndeaproape sistemele de deschidere, combinaţia de culori, sticlă şi lumini ale livingurilor New York, veniţi la Lem’s, pentru a prinde avalanşa de reduceri de până la 50% la toate produsele. Nu mai e mult până pe 20 noiembrie!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite