UPDATE Avertizare Meteo. Cod galben de vânt puternic pentru mai multe judeţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ANM a emis o avertizare meteo de vânt puternic FOTO Adevărul
ANM a emis o avertizare meteo de vânt puternic FOTO Adevărul

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de vânt puternic valabilă pentru mai multe judeţe din ţară, dar şi pentru vestul Mării Negre.

UPDATE Centrul, sudul şi estul judeţului Arad, nordul şi estul judeţului Timiş şi vestul judeţului Hunedoara se află, până la ora 20.15, sub avertizare de cod galben de vijelii. 

Se vor semnala intensificări ale vântului de scurtă durată, izolat grindină de mici dimensiuni, cantităţi de precipitaţii ce pot depăşi izolat 25 de litri pe metru pătrat şi descărcări electrice.

UPDATE Sudul judeţului Bihor şi nordul judeţului Arad se află, până la ora 18.45, sub avertizare de cod galben de vijelii. 

Se vor semnala intensificări ale vântului de scurtă durată, izolat grindină de mici dimensiuni, cantităţi de precipitaţii ce pot depăşi izolat 25 de litri pe metru pătrat şi descărcări electrice.

Până la ora 21.00, jumătatea sudică a judeţului Dolj (inclusiv municipiul Craiova) şi judeţul Olt (inclusiv municipiul Slatina) se află sub avertizare de cod galben de vânt. 

Se vor semnala intensificări de vânt ce pot atinge şi depăşi la rafală 55-65 de kilometri pe oră.

UPDATE Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de vijelie, valabilă până la ora 18.25, pentru judeţul Vaslui (inclusiv municipiile Huşi şi Vaslui), jumătatea de sud a judeţului Iaşi şi sud-estul judeţului Neamţ (inclusiv municipiul Roman).

Se vor semnala intensificări de vânt cu viteze de până la 60 de kilometri pe oră, cantităţi de precipitaţii ce vor atinge şi depăşi 25 de litri pe metrul pătrat şi descărcări electrice şi grindină de mici dimensiuni.

Până la ora 21.25, judeţul Botoşani se află sub avertizare de vânt. Se vor semnala intensificări locale de vânt cu viteze de până la 60 de kilometri pe oră, izolat 70 de kilometri pe oră.

De asemenea, până la ora 22.45, Dobrogea, în special zona costieră şi vestul Mării Negre, se află sub avertizare de cod galben de vânt. 

Se vor semnala intensificări ale vântului ce pot atinge şi depăşi la rafală 55 - 65 de kilometri pe oră, marea fiind intens agitată.


Până la ora 17.30, judeţul Mehedinţi, inclusiv municipiul Dr. Tr. Severin, local în judeţul Dolj, inclusiv municipiul Craiova, local în judeţul Olt inclusiv municipiul Slatina, izolat în judeţele Gorj şi Vâlcea s-au aflat sub avertizare de cod galben de vânt. S-au semnalat intensificări de vânt ce au atins şi depăşit la rafală 55-65 km/h 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite