VIDEO Preşedintele Iohannis explică de ce a refuzat biroul fostului preşedinte Traian Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Klaus Iohannis a explicat motivul pentru care a renunţat la biroul pe care l-a folosit Traian Băsescu la Cotroceni într-un interviu pentru Turnul Sfatului TV.

Klaus Iohannis, actualul preşedinte al României, a acordat primul său interviu de când se află în această funcţie. Întrebat care este motivul pentru care a renunţat la biroul folosit de Traian Băsescu în cei zece ani de mandat ai acestuia, Iohannis şi-a motivat alegerea pe baza unor motive estetice, notează turnulsfatului.ro.

„Biroul care a fost folosit de predecesorul meu, Traian Băsescu, este un birou care pur şi simplu mi s-a părut întunecat şi atunci am vizitat biroul de deasupra unde au avut biroul alţi doi preşedinţi şi mi s-a părut mai potrivit pentru stilul meu“, a explicat preşedintele. „Amenajarea este o chestiune nu foarte importantă. Sigur, e important cum arată biroul, cum este mobilat. Poate să funcţioneze şi cinci ani, şi zece ani“, a completat acesta.

Şeful statului a mai arătat că amenajarea nu este o chestiune ”foate importantă”. ”Este mobilat, poate să funcţioneze şi cinci ani, şi zece ani, fără niciun fel de probleme”, a răspuns preşedintele, întrebat dacă şi-a amenajat biroul pentru următorii zece ani de mandat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite