VIDEO Cristian Diaconescu a părăsit platoul unei emisiuni a postului B1TV, nemulţumit de modul cum era abordat un subiect

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Diaconescu. FOTO Adevărul
Cristian Diaconescu. FOTO Adevărul

Cristian Diaconescu părăsit, marţi seară, platoul emisiunii „Ultimul Cuvânt” de la postul B1TV, în direct, fiind nemulţumit de punctul de vedere al unui invitat şi de modul în care e abordată tema justiţiei pe micile ecrane.

Cristian Diaconescu şi moderatorul emisiunii, Cătălin Striblea, au avut viziuni diferite în ceea ce priveşte „telejustiţia”. Moderatorul emisiunii l-a întrebat pe Cristian Diaconescu dacă i se pare mult perioada de 6 luni cât a petrecut Alina Bica în închisoare.

„Nu vreau să vă deranjez pe dvs., pentru că le ştiţi oricum mai bine decât mine. Nu ştiu, habar n-am. Mult, puţin, instanţa decide, procurorii”, a afirmat prima dată Cristian Diaconescu. 

Striblea a punctat faptul că instanţa decide, dar există şi o limită.

„Hotărâţi dvs la televizor care e limita. Nu sunt supărat, e punctul meu de vedere. Oricum la televizor se hotărăşte dacă e cu cătuşe, fără cătuşe. Este în regulă (...) Am înţeles şi ideea că din tot acest melange pe care înţeleg că nu aţi fi foarte încântaţi, cum sunteţi dumneavoastră, să-l consideraţi oportun pentru o societate, rezultă politicienii nenorociţi ”, a declarat Cristian Diaconescu.

„Acesta e punctul de vedere al domnului Buzoianu”, a fost replica lui Cătălin Striblea.

Ulterior, pentru aproape un minut, un invitat a început să vorbească despre Cristian Diaconescu pe care l-a descris ca om serios. Fostul ministru de Externe a cerut să nu fie discutat profilul său şi s-a retras din emisiune. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite