Vasile Blaga, despre candidatura lui Isărescu: „Are potenţial extraordinar“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga, în studioul Adevărul
Vasile Blaga, în studioul Adevărul

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a vorbit, la „Adevărul Live“, despre o posibilă candidatură a guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, la alegerile prezidenţiale din toamnă. Guvernatorul BNR at fi un candidat pe gustul „Buldogului“.

Vasile Blaga a vorbit despre candidatul comun pe care PDL şi PNl îl vor suţine la prezidenţiale. „Nu ştiu cum va arăta profilul candidatului. Acum îl avem pe Cătălin Predoiu, care are un potenţial de creştere enorm, dar vom ajunge la cea mai bună variantă pentru că nimeni nu vrea să piardă. Candidatul propus de cele două partide va avea mai multe şanse să intre în turul doi, dacă vor fi mai mulţi candidaţi“, a spus Blaga, care nu a luat în calcul, deocamdată, susţinerea unui independent.  „N-am discutat despre un candidat din afara partidului, dar dacă din prfil va rezulta un candidat extraordinar, cine nu ar da nu ştiu ce să-l găsească? Unul care să fie aproape perfect, că perfect nu e nimeni“, a mai spus Blaga.

Întrebat despre o posibilă candidatură a lui Mugur Isărescu, liderul PDL a spus: „Eu ţin foarte mult la Mugur Isărescu, îmi place foarte mult, dar nu cred că va candida. Este un om cu un potenţial extraordinar, dar, aşa cum a spus, nu-l interesează această dispută politică.  Am lucrat foarte bine cu domnul Isărescu cât timp am fost în administraţie. Este un om de toată isprava, pe care eu l-aş menţine pe viaţă guvernatorul BNR. A ştiut să-şi facă treaba nesupărând, neimplicându-se în politică şi respectând românii. Nu vedeţi cota de încredere a domniei sale?“, a opinat Blaga.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite