Traian Băsescu, baie de mulţime la Prislop. „M-am bucurat cu miile de români din Maramureş, Suceava şi Bistriţa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul preşedinte Traian Băsescu a fost repede înconjurat de oameni. FOTO Facebook Traian Băsescu
Fostul preşedinte Traian Băsescu a fost repede înconjurat de oameni. FOTO Facebook Traian Băsescu

Fostul preşedinte al României Traian Băsescu, în prezent lider al PMP, a participat la Hora de Prislop, ocazie de care a profitat pentru a face o „baie de mulţime“.

„Astăzi, am participat la Hora de la Prislop, eveniment la care participă, anual, mii de oameni din judeţele Maramureş, Suceava şi Bistriţa. Am participat la liturghie în mânăstirea din pasul Prislop şi m-am bucurat împreună cu miile de români din cele 3 judeţe, aşezaţi pe pajişte, de parada costumelor şi a cântecului popular reprezentativ pentru fiecare zonă“, a scris Traian Băsescu pe contul de Facebook, unde a pus şi mai multe poze de la eveniment. 

În perioada în care era şeful statului, Băsescu era adeptul ieşirilor de acest fel. De altfel, acesta a recunoscut în repetate rânduri că îi place să meagă şi să stea e vorbă cu oamenii de rând. 

Traian Basescu la Prislop FOTO Facebook

Preşedintele PMP a anunţat de săptămâna trecută că formaţiunea pe care o conduce începe pregătirea pentru alegerile din toamnă.  Băsescu a subliniat că doreşte ca pe listele pentru alegerile parlamentare ale Mişcării Populare să fie oameni care au o meserie, pentru că cei care ajung în Parlament fără alte competenţe „nu vor face niciun rabat de la slugărnicia de a rămâne în politică cu orice preţ”.

Traian Basescu la Prislop FOTO facebook
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite