Theodor Stolojan: „PDL a avut de suferit din cauza asocierii cu Băsescu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eurodeputatul democrat-liberal Theodor Stolojan consideră că PDL a avut de suferit vara trecută din cauza asocierii cu preşedintele Traian Băsescu, afirmând că USL a transformat referendumul pentru demiterea şefului de la Palatul Cotroceni într-o „propagandă mincinoasă”.

Întrebat la ce s-a referit când a declarat că asocierea PDL cu Traian Băsescu în perioada referendumului a avut un impact negativ, europarlamentarul a răspuns: „La propaganda mincinoasă a USL-ului care a reuşit să transforme acea acţiune de referendum într-o acţiune efectiv de discreditare a preşedintelui României prin toate mijloacele posibile, cu minciunile posibile şi sigur că PDL, fiind un partid care a cooperat întotdeauna cu preşedintele Traian Băsescu, a suferit şi el din cauza acestei propagande mincinoase a USL-ului".

„Să nu uităm că preşedintele Traian Băsescu şi fostul prim ministru Boc sunt cei care au declanşat reforme reale în România: reforma administraţiei publice, a sistemului de salarii, reforma sistemului de pensii, reforma pieţei muncii şi altele", a mai declarat Stolojan.

Duminică, Theodor Stolojan a declarat că PDL a pierdut alegerile parlamentare şi din cauză că l-a susţinut pe Băsescu la referendumul din vara anului trecut. „Partidul nu avea cum să nu-l susţină, dar, cu siguranţă, a existat acest impact negativ, pentru că preşedintele României a fost imaginea tăierii salariilor cu 25% şi a tăierii pensiilor”, a afirmat democrat-liberalul.


 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite