Ovidiu Raeţchi îşi taxează colegul de partid: Dacă la 1800 puteai să gândeşti aşa, în 2018 nu mai e posibil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul PNL Ovidiu Alexandru Raeţchi nu susţine ideea lui Florin Cîţu. Foto Florin Şuler
Deputatul PNL Ovidiu Alexandru Raeţchi nu susţine ideea lui Florin Cîţu. Foto Florin Şuler

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a vorbit, la Adevărul Live, despre declaraţia colegului său de partid, Florin Cîţu, care spunea că „prioritatea principală pentru România ar trebui să fie sectorul privat, nu educaţia şi sănătatea”. Raeţchi a declarat că nu este de acord cu părerea acestuia, afirmând că „dacă la 1800 puteai să gândeşti aşa, în 2018 nu mai este posibil”.

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a comentat joi, la Adevărul Live, declaraţiile colegului său de partid Florin Cîţu, potrivit căruia, „prioritatea principală pentru România ar trebui să fie sectorul privat, nu educaţia şi sănătatea”. Raeţchi a precizat că deşi înţelege ce a vrut să zică Cîţu, nu este de acord cu poziţia acestuia.

„E o afirmaţie de liberal clasic libertarian. Eu i-aş nuanţa-o pentru că dacă la 1800 puteai să gândeşti aşa, în 2018, nu mai poţi. Nu nu sunt de acord cu ce a spus colegul meu, înţeleg ce a vrut să spună, şi are dreptate într-un fel, şi cred că era o formă de a se opune la ce face PSD-ul, care sugrumă partea asta de investiţie privată care e fundamentală dar, pe de altă parte, acest sector şi productivitatea lui depind de educaţie”, a explicat acesta.

Ovidiu Raeţchi a mai spus că nu a auzit să se fi discutat în partid pe tema declaraţiei lui Florin Cîţu, fiind convins că „toată lumea a înţeles ce a vrut să spună şi care a fost elementul de eroare în modul în care a comunicat ideea”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite