PSD nu va susţine moţiunea lui Tăriceanu împotriva ministrului Justiţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu FOTO Adevărul
Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu FOTO Adevărul

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat că social-democraţii nu vor susţine moţiunea simplă anunţată de Călin Popescu Tăriceanu împotriva ministrului Justiţiei Raluca Prună.

„Nu vedem care este finalitatea moţiunii simple. Noi am hotărât să nu ne jucăm cu moţiunea, nici simplă, nici de cenzură. Când vom depune sau susţine o moţiune simplă o să avem un argument serios sau mai multe argumente serioase şi o să avem foarte limpede şi finalitatea. Nu putem să mai facem jocuri pur şi simplu de imagine“, a spus Dragnea.

ALDE a anunţat că va depune o moţiune simplă împotriva ministrului Justiţiei Raluca Prună. „Moţiunea este generată de declaraţiile surprinzătoare, deplasate, ale doamnei Prună. A afirmat cu nonşalanţă că drepturile omului sunt un lux pe care nu ni-l putem permite. Parlamentul funcţionează ca instituţie de control al Executivului, iar asemenea greşeli nu pot rămâne nesancţionate" a a anunţat Călin Popescu Tăriceanu.

Ministrul Justiţiei Raluca Prună a declarat, în legătură cu ordonanţa privind interceptările, că aceasta nu restrânge drepturi şi libertăţi, ci tocmai le face efective. „Cu o urmărire penală şi o combatere a infracţionalităţii slabe, discuţia despre drepturi e un lux teoretic“, a spus Prună.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite