Ponta, supărat după ce mama lui, Cornelia Naum, a fost audiată la DNA: „Show gratuit pentru Realitatea TV“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta FOTO Marian Iliescu
Premierul Victor Ponta FOTO Marian Iliescu

Premierul Victor Ponta a reacţionat joi, pe Twitter, după ce mama acestuia, Cornelia Naum, a fost audiată de către procurorii DNA.

Supărarea premierului s-a manifestat, însă, la adresa procurorilor anticorupţie, ci la adresa televiziunii Realitatea TV, care a informat cu privire la audiere.

„Mama mea audiată la DNA – show gratuit pt Realitatea TV (că tot nu au ei bani să plătească taxe)“,  a scris Ponta, pe Twitter.

Mama premierului Victor Ponta a fost audiată în această dimineaţă. După două ore de audieri la sediul DNA Ploieşti, Cornelia Naum a declarat doar că a fost citată ca martor şi că la firma ginerelui său a fost doar angajată. Nervoasă pe jurnalişti pentru că îi puneau întrebări despre dosar, dar şi pentru că practic o încercuiseră, mama premierului Victor Ponta l-a întrebat pe unul dintre reporteri dacă „vrea să se bată acolo, să se îmbrâncească“.

Săptămâna trecută, la scurt timp după vizita surorii sale Alexandra Herţanu  la DNA, premierul Victor Ponta a postat pe pagina de Facebook un mesaj. „Este o mare suferinţă pentru mine să văd că sora şi mama mea sunt linşate mediatic doar ca să fiu eu lovit politic. Le iubesc şi o să le fiu alături toată viaţa aşa cum îmi sunt şi ele şi aş vrea să am şi eu şi surorile mele tăria de caracter şi echilibrul pe care mama le-a dovedit în toţi cei 72 de ani ai ei“, a scris premierul pe Facebook.

Citeşte şi:

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, face dezvăluiri: „A dormit în gara din Paris, pe la 17-18 ani”

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, a relatat joi seară că fiul său a dormit „vreo două săptămâni în gara din Paris”, în timpul unei „aventuri de adolescent”, pe la 17-18 ani.  Fiind plecat în Franţa într-o tabără, acesta a decis să rămână acolo, dar a revenit în ţară după opt luni.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite