Ponta n-a scăpat ocazia să o felicite pe Simona Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a felicitat-o imediat pe contul său de facebook pe Simona Halep, după ce tenismena română a învins-o astăzi, într-o manieră categorică, pe Serena Williams, numărul 1 mondial.

„Victorie istorica pentru Simona Halep in Turneul Campioanelor WTA! Sportiva noastra a invins-o pe Serena Williams, nr. 1 mondial! Bravo Simona, tocmai ai facut 20 de milioane de romani foarte fericiti si foarte mandri de tine!“, a scris Ponta pe contul său de facebook, la numai câteva minute după ce românca obţinuse o mare victorie în Turneul Campioanelor.

Postarea lui Ponta a strânit şi reacţii critice. Spre exemplu, scriitorul Iulian Tănase i-a comentat: „Jos labele de pe Halep, impostorule!“. Iar Anne-Marie Chelariua scris: „Mda, şi Guvernul ar putea să facă nişte români fericiţi. De pe 2 noiembrie încolo. Să-ncepem prin a nu ne mai însuşi victoriile muncite ale altora.“.

Premierul Ponta nu scapă nicio ocazie de a se lăuda pe reţelele de socializare cu victoriile româncei. În urmă cu câteva zile, când Halep a învins-o pe Eugenie Bouchard, Ponta a postat: „Felicitari Simona pentru victoria categorica din debutul Turneului Campioanelor WTA! Esti o inspiratie pentru intreaga Romanie! Multa bafta in continuare!“. 

În vară, premierul Victor Ponta a asistat din tribună la Roland Garros la partida de tenis pierdută de Simona Halep în faţa Mariei Şarapova.

Simona Halep (4 WTA) a înfruntat, miercuri, liderul american Serena Williams, în cea de-a doua partidă a româncei în competiţia de la Singapore. Simona Halep s-a impus pentru prima dată în faţa Serenei Williams, aceasta din urmă suferind cea mai drastică înfrângere din carieră.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite