Ponta, despre Dragnea: Îi dau eu bani să copieze declaraţia mea de martor la DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Victor Ponta a declarat, luni, că este dispus să-i dea bani preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, pentru ca acesta să copieze de la DNA declaraţia dată de el ca martor în dosarul Tel Drum.

Prezent la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde se desfăşoară un nou termen al dosarului „Rovinari-Turceni", Ponta a reacţionat la declaraţia pe care Liviu Dragnea a făcut-o, duminică seară, potrivit căreia fostul prim-ministru social-democrat s-ar fi aflat printre denunţătorii de la DNA.

„Domnul Dragnea a mai spus ieri, probabil la supărare, că sunt denunţător în dosarul domniei sale şi cred că de data asta nu este o chestie între doi oameni, ci chiar este ceva important. Totuşi, milioane de oameni m-au votat pentru prim-ministru, şef de partid şi trebuie să ştie adevărul, motiv pentru care astăzi voi depune o cerere la DNA, pentru a mi se preciza dacă am calitatea de martor, cum au foarte mulţi alţii, sau dacă am calitatea de denunţător. Domnul Dragnea poate, astăzi, să facă o copie de pe declaraţia mea. Am înţeles că nu are bani. Îi dau eu astăzi bani că îmi iau salariul şi poate să copieze cele cinci pagini, cred că are declaraţia mea de martor“, a afirmat Ponta, citat de Agerpres.

Fostul premier a completat că nu a depus niciodată un denunţ penal, acuzându-l din nou pe Liviu Dragnea că a minţit. „Nu am depus în viaţa mea niciun denunţ penal, nici împotriva domnului Dragnea“, a mai spus Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite