Ponta, despre declaraţiile lui Dragnea referitoare la Colectiv: „E o mare ticăloşie să zici, din colţul mustaţei, ştiu eu cum au murit. Cum au murit?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier al României, Victor Ponta, a criticat dur declaraţiile insinuante ale lui Liviu Dragnea, cu privire la tragedia din Colectiv, într-un interviu la România TV, duminică seara.

„E o mare ticăloşie să zici, din colţul mustaţei, ştiu eu cum au murit. Zi, mă, cum au murit? Eu m-am săturat de Dragnea, m-am săturat să vorbesc de Dragnea ca de mere acre. Nu aş accepta o reconciliere cu Dragnea, nu are cu ce să mă cumpere. Dragnea a făcut mai mult rău României decât Iohannis. A furat!”, a declarat Victor Ponta la România TV.

Declaraţiile lui Ponta vin după ce Liviu Dragnea a spus, pe 30 octombrie, referindu-se la incendiul din clubul Colectiv, că nu crede că lucrurile „sunt limpezi” în acest caz şi că pentru el nu este clar ce s-a întâmplat acolo.

„Nu vreau să răscolesc durerea familiilor acelor copii, dar nu cred că lucrurile sunt limpezi. Adică nu ştiu dacă pentru dumneavoastră sau pentru toată populaţia României ceea ce s-a întâmplat acolo este clar. (…) Pentru mine nu este clar ceea ce s-a întâmplat acolo. Poate nu am suficientă informaţie, poate multe lucruri pe care le-am citit sunt prostii sau invenţii, dar nu mi se pare că lucrurile sunt clare. Doar atât. Poate sunt clare şi nu îmi dau eu seama”, a spus Liviu Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite