Politicienii se bat în poze selfie. Ponta: Cine a ales mai bine? Eu sau Udrea?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta a postat o poză selfie pe pagina sa de Facebook
Premierul Victor Ponta a postat o poză selfie pe pagina sa de Facebook

Premierul Victor Ponta îi îndeamnă pe prietenii săi virtuali să decidă, prin vot, care poză este mai frumoasă: cea în care el apare cu solistul Mihai Sturzu, preşedinte TSD, şi alţi 5.000 de tineri, sau selfie-ul postat de Elena Udrea, cu ea în prim-plan şi preşedintele în spate.

„Bătălia selfie-urilor! Dna Udrea l-a ales pe Băse, eu pe Mihai Sturzu si 5 mii de tineri! Vă rog votaţi cine a ales mai bine?!?", este mesajul care însoţeşte fotografia postată de Victor Ponta. 

Răspunsurile au fost dintre cele mai diverse. Au fost susţinători care l-au încurajat pe premier şi au apreciat imaginea imortalizată la evenimentul organizat de TSD. "Ponta win", spune scurt Cătălin Antohi. "Cu PSD înainte", spune şi Nelu Matei. 

Alţii nu au fost la fel de politicoşi şi l-au criticat pe Ponta pentru preocupările sale. "Suntem în prag de faliment şi de război şi voi vă criticaţi mai rău ca nişte copii de grădiniţă", a comentat Bostan Florin. "Dacă l-aţi ales pe Sturzu nu înseamnă că aţi făcut ceva şi pentru popor domnule Ponta... poate pentru Sturzu", a sunat un alt comentariu.  

Selfie-ul lui Udrea

Liderul PMP Elena Udrea a postat, duminică, pe Facebook, o poză "selfie" făcută la o dezbatere pe teme economice organizată de Fundaţia Mişcarea Populară, în spatele ei apărând preşedintele Traian Băsescu.

udrea

„Soluţia găsită de Guvern a fost creşterea taxelor. Ideea că o economie care a trecut prin criză, cu eforturi formidabile şi cu costuri politice formidabile, primeşte, imediat ce se reechilibrează, un set de 35 de taxe noi este greşită, este ca şi cum ai trage frâna economiei. În opinia mea, toate semnele arată că economia luptă împotriva acestei politici a Guvernului şi a FMI", a spus şeful statului.

În timpul discursului preşedintelui, Elena Udrea şi-a făcut o poză "selfie", cu faţa ei în prim-plan şi cu şeful statului în spate, la pupitru. Ulterior, Udrea a postat poza pe contul ei de Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite