PNL vrea să facă un lanţ uman în jurul Palatului Parlamentului în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PNL îi cheamă, joi, la Parcul Izvor, pe cei nemulţumiţi de actuala guvernare, pentru a face un lanţ uman în jurul Palatului Parlamentului în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură.

"Partidul Naţional Liberal cheamă oamenii nemulţumiţi de guvernarea PSD - ALDE să ia atitudine şi să vină mâine, la ora 11.00 în Parcul Izvor din Bucureşti pentru a face un lanţ uman în jurul Parlamentului României în timpul dezbaterii moţiunii cenzură iniţiată de PNL: ”PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”", anunţă liberalii.

Ei susţin că au avut în ultimele zile consultări cu mai mulţi reprezentanţi ai sindicatelor şi patronatelor, precum şi cu organizaţii neguvernamentale civice şi cu diverse grupuri active din societate "preocupate de modul dezastruos în care PSDragnea înţelege să guverneze ţara".

"Îi invităm alături de noi pe toţi cei care doresc să oprească haosul din economie şi atacul la Justiţie şi să participe la acţiunile de protest organizate de PNL, joi, în jurul Parlamentului pentru susţinerea moţiunii de cenzură împotriva guvernului condus de Dragnea şi Tudose", afirmă PNL.

Partidul Naţional Liberal precizează că luptă cu toate armele constituţionale "pentru a opri distrugerea economiei şi subordonarea instituţiilor democratice independente de către guvernarea PSDragnea", adăugând că pentru aceasta e nevoie de susţinerea cetaţenilor care "pot şi trebuie să-şi exprime public nemulţumirile şi să ceară parlamentarilor să voteze moţiunea de cenzură iniţiată de PNL".

Birourile Permanente Reunite au decis miercuri ca dezbaterea moţiunii de cenzură depusă de PNL, ”PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”, să aibă loc joi, începând cu ora 11.00. Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a criticat stabilirea zilei de joi pentru dezbaterea moţiunii, acuzând graba coaliţiei pentru închiderea rapidă a subiectului. El a avertizat că liberalii vor organiza un protest, începând cu ora 11:00, în jurul Parlamentului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite