Olguţa Vasilescu a anunţat cum va cheltui darul de nuntă. Cât de luxos e conacul boieresc unde va locui cu Claudiu Manda

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Captura Youtube.com
Foto Captura Youtube.com

Fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu, care în weekend s-a căsătorit cu senatorul PSD Claudiu Manda, a povestit ce planuri ale cu darul de nuntă, primit din artea celor mai mult de 500 de invitaţi care i-au fost alături.

Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda s-au căsătorit pe 24 februarie, dar au făcut petrecerea abia în week-end-ul trecut, alături de Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă, în localitatea Işalniţa, lângă Craiova.

”Eu l-am cunoscut în anul 2000, când eram jurnalistă şi i-am luat un interviu. El era cel mai tânăr consilier local şi am rămas într-o relaţie de prietenie. După ce am divorţat, relaţia noastră a evoluat. Nu mai avem niciun secret unul faţă de altul, ne cunoaştem foarte bine. Noi ne iubim foarte mult. Copilul meu îl place foarte mult pe Claudiu. Când stăm la Craiova, la sfârşitul săptămânii, copiii stau cu noi. Băiatul lui este mai mare.

În mod sigur achităm împrumutul luat de soţ pentru a cumpăra casa (n.r. împrumutul este de 150.000 de euro). O să trecem în declaraţia de avere, o să scriem cu cât am rămas după ce am scăzut cheltuielile. Am vorbit cu cei de la ANAF şi le-am spus că noi vrem să plătim impozitul pe banii primiţi la nuntă. Au spus cei de la ANAF că darurile nu se impozitează.

Conac Olguţa Vasilescu FOTO captură youtube

Eu nu m-am ocupat de nimic la această nuntă, decât de rochii. Soţul meu s-a ocupat de tot. El îşi doreşte foarte mult un copil, o să vedem. O relaţie întărită atât de multă vreme va rezista. Trei zile din 7 să fim despărţiţi nu e foarte greu (n.r. referitor la faptul că Manda va ajunge europarlamentar).”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu la România TV.

Casa cuplului Vasilescu-Manda, un conac boieresc în centrul Craiovei

La începutul lunii ianuarie, senatorul PSD Claudiu Manda a cumpărat o casă boierească în centrul Craiovei, pe strada Fraţii Goleşti. Conacul de lux ar fi costat 230.000 de euro.

Construcţia realizată în stil baroc, datând din anul 1906, a fost consolidată şi renovată de vechiul proprietar, iar în vara anului trecut a fost scoasă la vânzare. Casa se desfăşoară pe o suprafaţă de peste 200 de metri pătraţi, cu parter, etaj şi mansardă, Conacul are două livinguri, trei dormitoare, un dressing, o sală de dinning, o bucătărie şi două birouri. În plus, a fost amenajată o sală de cinema. Pentru a păstra intact stilul decorativ al casei boiereşti, proprietarul susţine în anunţul de vânzare că a folosit vopsea decorativă de lux, scrie Ziarul de Craiova.

Conac Olguţa Vasilescu FOTO captură youtube

Luxul este oferit însă de finisaje. “Ca şi “exces de lux”, în livingul de la parter avem un şemineu impunător şi elegant în acelaşi timp. Toate camerele au candelabre import Italia, uşile sunt dotate cu clanţe cu cristale Swarorovski, băile au robinete suflate cu aur de 24k, iar toate vasele wc au capace soft-close. La mansardă, ferestrele au o perdea pentru “întuneric”, sunt acţionate din telecomandă şi sunt prevăzute cu senzori de ploaie şi vânt pentru închidere automata”, se preciza în anunţul de vânzare.

Întreaga locuinţă este dotată cu sistem de supraveghere şi monitorizare video, interfon, sisteme de climatizare şi sonorizare de înaltă performanţă. Încălzirea se face prin pardoseală.

Senatorul PSD spunea că a plătit pentru imobil 230.000 de euro, mare parte din bani fiind împrumutată.

"Am cumpărat casa cu suma de 230.000 de euro. O mare parte din bani a fost împrumutată de la cunoscuţi, cu contract la notar. Sper să achit împrumutul după petrecerea de nuntă", declara pentru Ziarul de Craiova preşedintele Comisiei SRI. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite