Ministerul Fondurilor Europene, plângere penală  pentru folosirea ilegală a însemnelor instituţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina care foloseşte ilegal însemnele Ministerului Fondurilor Europene FOTO Facebook
Maşina care foloseşte ilegal însemnele Ministerului Fondurilor Europene FOTO Facebook

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a anunţat că instituţia pe care o conduce a făcut plângere penală pentru folosirea fără drept a însemnelor oficiale ale Ministeruluide către o persoană care nu este angajata instituţiei.

„Am cerut verificări privind acest caz. Maşina nu aparţine Ministerului Fondurilor Europene şi proprietara nu e angajată a instituţiei. MFE a trimis o plângere penală către Poliţie pentru folosirea fără drept a însemnelor oficiale de către o persoana privată.E o situaţie regretabilă, sper să ajungem să trăim într-o realitate în care toate maşinile sunt egale în spaţiul public“, a anunţat Cristian Ghinea, pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Fondurilor Europene a mai spus că se va interzice folosirea însemnelor în afara instituţiei. „Am cerut totodată elaborarea unei proceduri a MFE pentru folosirea însemnelor oficiale de către angajaţi (ceea ce, repet, nu e cazul aici). Potrivit acestei proceduri, se va interzice folosirea ecusoanelor în afara parcării proprii a ministerului şi a altor parcări rezervate instituţiilor“, a mai arătat Ghinea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite