Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis de Anul Nou: Privesc cu încredere spre 2016; vreau ca schimbările în bine să capete contur şi consistenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis le-a urat, românilor, un 2016 "bogat în împliniri şi mai înalt în aspiraţii", arătând că 2015 a fost marcat de "grele încercări, cu momente de cumpănă'' şi afirmând că îşi doreşte ca în noul an schimbările în bine să fie tot mai vizibile.

"Pentru noi toţi anul care se încheie a fost unul complicat, marcat de grele încercări, cu momente de cumpănă şi decizii dificile, dar necesare. 2015 a fost însă şi anul recâştigării normalităţii, anul în care au fost puse bazele unei reconstrucţii profunde la nivelul societăţii româneşti. Cu speranţă, curaj şi determinare românii au demonstrat că orice impas poate fi depăşit", a sintetizat Iohannis anul care se încheie.

"Dragi români, astăzi, când sărbătorim trecerea în noul an, vă urez tuturor un 2016 fericit, bogat în împliniri şi mai înalt în aspiraţii. (...) Privesc cu încredere spre 2016. Vreau ca schimbările în bine să capete contur şi consistenţă. Depinde numai de noi să folosim oportunităţile pe care le avem pentru a progresa şi a face din România ţara pe care ne-o dorim. La mulţi ani, dragi români, oriunde v-aţi afla!", spune şeful statului în mesajul video postat pe pagina sa de Facebook.

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite