Ludovic Orban: PSD şi ALDE au premeditat crima împotriva Pilonului 2 de pensii. Menţinerea prevederilor din OUG 114 vor duce la dispariţia lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, îi acuză pe cei din coaliţia PSD-ALDE că au ştiut din timp despre efectele OUG 114 şi că, dacă aceasta s-ar menţine, s-ar ajunge la dispariţia Pilonului 2 de pensii.

„PSD- ALDE au premeditat crima împotriva Pilonului 2 de pensii, distrugerea sau naţionalizarea Pilonului 2 de pensii încă dinainte de a  ajunge la putere.  Nu le-a ieşit până astăzi pentru că, pentru a ucide Pilonul 2 de pensii au apelat la interlopi din Craiova, din Alexandria şi au simţit nevoia să angajeze asasini profesionişti, în persoana lui Vâlcov şi Orlando Teodorovici“, a declarat Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă.

Mai mult, preşedintele PNL a subliniat că, dacă va fi păstrată OUG 114 în actuala formă, se va ajunge la dispariţia Pilonului 2 de pensii. „Menţinerea prevederilor din OUG 114 vor duce la dispariţia Pilonului 2 de pensii. Chiar dacă nicio firmă privată nu declară lucrul acesta, este evident pentru orice om care cunoaşte cât de cât mecanismul  funcţionării acestor societăţi de administrare că, practic, nicio companie nu va mai avea interes să rămână pe piaţa românească, să administreze fondurile de pensii. Capitalul social obligatoriu care este cerut prin intermediul OUG 114 este de unsprezece ori mai mare decât capitalul subscris astăzi“, a completat liderul liberalilor. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite