Klaus Iohannis îl va decora pe Ilie Năstase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis îl va decora mâine, la Palatul Cotroceni, pe fostul mare tenisman Ilie Năstase, în prezent senator UNPR.

Ilie Năsatse a ajuns senator în mai 2014, după ce a candidat din partea PC pe locul rămas vacant în urma demisiei lui Dan Voiculescu, în colegiul 8 din Sectorul 4 al Capitalei. Ulterior, Ilie Năstase s-a înscris în UNPR, la invitaţia lui Gabriel Oprea, pe atunci preşedintele partidului. 

„El ( Gabriel Oprea-  n.r.) este un om foarte disciplinat. Acest lucru m-a atras. El de mic e un adevărat militar. Îmi place pentru că în România trebuie să fie cineva care să conducă în maniera în care el a condus. El e o mână puternică, cu toate că s-au întâmplat nişte lucruri... Eu nu cred că e vina lui", spunea Ilie Năstase despre Gabriel Oprea, după moartea poliţistului Bogdan Gigină, antemergătorul lui Gabriel Oprea. 

Ilie Năstase a fost şi unul dintre susţinătorii lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale din 2014. “E un tânăr căruia îi place sportul, care a declarat că asta e o prioritate. E tânăr, e ambiţios. Îl prefer pentru că îi place sportul şi mie la fel. Am încredere în el că e tânăr, are o oarecare experienţă, a fost primul ministru al României”, spunea fostul tenisman despre Ponta în campania electorală din toamna lui 2014. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite