George Maior, despre dorinţa PSD-ALDE de a-l demite: Eu sunt un singur om, ei sunt o coaliţie aflată la putere. Rechemarea mea ar fi o greşeală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambasadorul României la Washington, George Maior, a declarat, miercuri că, din punctul său de vedere, rechemarea sa în ţară ar fi „o greşeală“,în condiţiile în care şi-a făcut datoria în Statele Unite. De asemenea, Maior a subliniat că el este unul singur, în timp ce de partea cealaltă este coaliţia aflată la putere.

„Eu mi-am făcut datoria în intereseul naţional românesc şi prefesional, în mod exemplar. Parteneriatul între România şi Statele Unite este cel mai înalt nivel şi acest motiv se datorează şi ambasadorului“, a declarat George maior. 

De asemenea, ambasadorulromân la Washington a punctat faptul că rechemareas sa la Bucureşti ar fi o greşeală politică. „Dacă e interes politic pentru rechemarea mea, el trebuie explicat. Eu nu mi-l explic. Părerea mea e că ar fi o greşeală poltiică în relaţiile româno-americană. Eu sunt un singur om, ei sunt o coaliţie aflată la putere“, a mai afirmat Maior. 

George maior a subliniat că declaraţia sa referitoare la Rudolph Giuliani a fost corectă. „Declaraţia a fost corectă, acoperită de realitatea şi oportună“, a mai spus ambasadorul. Nu în ultimul rând, Maior a precizat că ministrul de Externe nu i-a spus nimic despre posibila sa rechemare.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite