FOTO Iohannis a ieşit la plimbare cu bicicleta în zona Parcului Herăstrău: Traficul din Capitală este infernal, indiferent de vreme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Klaus Iohannis a ieşit luni seară la o plimbare cu bicicleta prin Parcul Herăstrău, el spunând că traficul din Capitală este infernal, indiferent de vreme şi că se impun "măsuri serioase".

GALERIE FOTO 

Îmbrăcat lejer, cu pantaloni de culoare deschisă şi cu un tricou negru, Klaus Iohannis a ieşit la o plimbare cu bicicleta în zona Parcului Herăstrău, apoi a stat de vorbă cu jurnaliştii pe mai multe teme: mutarea ambasadei României la Ierusalim, neînţelegerile dintre Guvern şi BNR sau sesizarea CCR pe tema refuzului său de a o revoca pe Laura Codruţa Kovesi de la conducerea DNA.

"Observând vremea splendidă de primăvară, am decis să fac o plimbare. Traficul este infernal indiferent de vreme. Se impun măsuri serioase de îmbunătăţire a infrastructurii. (...) Aş vrea mai multă lume pe jos şi mai multă lume pe bicicletă. Am făcut 3 minute de la reşedinţă până aici, m-am salutat cu câţiva şi am văzut feţe surprinse”, le-a spus Klaus Iohannis jurnaliştilor care l-au asşteptat la Arcul de Triumf.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite