FOTO Elena Udrea s-a recules la mănăstire: „La Nucet o să aveţi parte de Fericire, de clipe rare în care să vă încărcaţi spiritual“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea, la Mânăstirea Nucet FOTO Facebook
Elena Udrea, la Mânăstirea Nucet FOTO Facebook

Deputatul Elena Udrea a postat, pe pagina sa de Facebook, mai multe fotografii de la o mănăstire din Dâmboviţa, pe care a vizitat-o vineri. Udrea spune că s-a rugat la Dumnezeu, s-a încărcat spiritual şi s-a relaxat la Mănăstirea din Nucet.

„Astăzi am vizitat întâmplător un colţ de Rai. Mănăstirea Nucet, din Dâmboviţa. Monument istoric ale cărui începuturi sunt la 1400, este acum în grija unor măicuţe harnice şi cu dragoste de oameni şi de frumos. Cei care vreţi să mergeţi să vă rugaţi lui Dumnezeu într-un loc liniştit, dar şi încântător, o mănăstire la marginea pădurii mirosind puternic a primăvară, cu o curte plină de flori, căţeluşi, iepuri, porumbei, personaje din poveşti, mergeţi la Nucet.O să aveţi parte de Fericire, de clipe rare în care să vă încărcaţi spiritual şi să vă relaxaţi“, a scris Udrea, pe pagina sa de Facebook. 

Pe 21 aprilie 2015, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au decis să o trimită în judecată pe Elena Udrea sub acuzaţiile de luare de mită (trei infracţiuni), abuz în serviciu şi tentativă la folosirea de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete pentru obţinerea pe nedrept de fonduri europene.

Într-un alt dosar, Elena Udrea se află sub control judiciar pentru complicitate la abuz în serviciu. Elena Udrea este acuzată că a solicitat directorului Sorin Popa acordarea unui credit în valoare de 3.280.000 de euro, în regim Private Banking, fără să fi urmat procedura obişnuită a negocierii condiţiilor de finanţare cu persoanele aflate în subordinea directorului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite