Firea, reacţie la anunţul lui Cîţu privind o viitoare plângere împotriva unor membri PSD: Dacă aşa se face politică, înseamnă că nu mai suntem în democraţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat, după ce senatorul PNL Florin Cîţu a avertizat că va depune plângere penală împotriva PSD în legătură cu Pilonul II de pensii, că nu trebuie să fie răsturnată o putere legitimă prin plângeri penale. Firea s-a întrebat, în mod ironic, dacă cei din opoziţie sunt oameni politici şi dacă aşa înţeleg ei să facă politică, ceea ce în opinia ei înseamnă nu mai există democraţie.

„Sunt oameni politici sau altceva? Dacă aşa se face politica, depunând plângeri penale, înseamnă că nu mai suntem în democraţie. Înseamnă că le este frică de alegeri, de votul românilor. Votul românilor este sfânt. Nu trebuie să răstoarne o putere legitimă prin plângeri penale. Este ceva incredibil şi de neacceptat într-un stat de drept”, a declarat Gabriela Firea, potrivit News.ro, înainte de şedinţa BPN.

Senatorul PNL Florin Câţu a ameninţat că depune plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea, a premierului Viorica Dăncilă, a vicepremierului Viorel Ştefan şi a miniştrilor Muncii Lia Olguţa Vasilescu şi Finanţelor, Eugen Teodorovici, ca urmare a proiectului care ar viza suspendarea contribuţiilor la Pilonul ll de pensii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite