Elena Udrea vorbeşte despre relaţia cu Valentin: M-a susţinut permanent. A fost în vizită la mine în arest. Cred în dragoste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea se sărută cu un tânăr la un restaurant din Herăstrău FOTO cancan.ro
Elena Udrea se sărută cu un tânăr la un restaurant din Herăstrău FOTO cancan.ro

Fostul ministru Elena Udrea a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăieşte alături de Valentin, un tânăr cu zece ani mai mic, precizând că acesta i-a fost alături şi în perioada în care s-a aflat în arest preventiv.

„Au trecut doi ani de când am divorţat şi, vă marturisesc sincer, mă bucur că am un bărbat ca Valentin lângă mine. Eu sunt o persoana care crede în dragoste. El este omul care s-a aflat alături de mine în cea mai grea perioada a vieţii mele, într-un moment în care prieteni vechi au ales să se indepărteze, să se dezică de mine. A fost la mine în vizită, la arest, şi m-a susţinut permanent. N-aş dori însă să transform această poveste frumoasă într-una publică, intrucât e parte din viaţa mea privată şi nu aş vrea să o expun tuturor!", a spus Elena Udrea, pentru cancan.ro.

După aproape două luni petrecute în beciul Poliţiei Capitalei, Elena Udrea, în vârstă de 42 de ani, a fost surprinsă de paparazzi Cancan la un restaurant de lux de pe malul Parcului Herăstrău, în compania unui tânăr, pe care l-a şi sărutat.

Imaginile surprinse de cancan.ro o arată pe Elena Udrea la un restaurant de lux din Bucureşti la doar câteva zile după ce i-a fost înlocuită măsura arestului la domiciliu cu controlul judiciar în dosarul „Gala Bute”. Deputata este însoţită de un tânăr, pe nume Valentin, potrivit cancan.ro, cu care se şi sărută la un moment dat. Odată cu înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu una mai blândă, Elena Udrea se poate bucura de libertate, având obligaţia să se prezinte la Poliţie pentru a demonstra că încă se află în ţară.

Începând cu 7 mai până săptămâna trecută, Elena Udrea s-a aflat în arest la domiciliu. Deputata a fost eliberată din Penitenciarul Târgşor, după ce Curtea Supremă a decis definitiv înlocuirea măsurii arestului preventiv. Fostul ministru Elena Udrea a stat în arest preventiv de pe 25 februarie până pe 30 aprilie, ea fiind încarcerată în Arestul central al Poliţiei Capitalei, apoi transferată la Penitenciarul Târgşor.

elena
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite