Dragnea ia peste picior Guvernul Cioloş: „În ultimii ani scoteam oameni din nămeţi. Guvernul Cioloş a lăsat destule troiene cât să pot face un om de zăpadă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea a făcut un om de zăpadă FOTO Facebook
Liviu Dragnea a făcut un om de zăpadă FOTO Facebook

Preşedintele PSD Liviu Dragnea s-a arătat nemulţumit de eforturile de deszăpezire ale Guvernului Cioloş, precizând că el se ocupa cu scoaterea oamenilor din nămeţi pe vremea când era ministru.

„În ultimii ani, când venea viscolul, mă ocupam de deszăpezire şi scoteam oamenii din nămeţi. Acum, "se ocupă" Guvernul Cioloş... Noroc că au lăsat destule troiene, cât să pot face un om de zăpadă“, a scris Dragnea, pe pagina sa de Facebook.

Codul portocaliu de ninsori şi viscol a fost restrâns la 8 judeţe şi este valabil până la ora 18.00, în timp ce alte 8 judeţe se află sub cod galben. Din cauza zăpezii troienite, Autostrada Soarelui şi mai multe drumuri naţionale au fost închise, iar câteva trenuri anulate. Ministerul Educaţiei a anunţat că luni vor fi suspendate cursurile în unităţile de învăţământ din Bucureşti şi din nouă judeţe.

Probleme la alimentarea cu energie electrică

ENEL 

Din cauza viscolului şi a căderilor masive de zăpadă, au fost afectate reţelele electrice din raza de activitate a societăţii Enel Distribuţie Muntenia. 

În Bucureşti există o serie de deranjamente punctuale pe joasă tensiune pentru remedierea cărora se intervine. În jurul orei 14:15 a existat o întrerupere mai extinsă în partea de nord a Capitalei (linia de înaltă tensiune Crângaşi - Pajura), dar care a fost remediată prin manevre în telecontrol până în ora 14:38.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite