Dragnea, despre scandalul TVR: Nu sunt foarte fericit după acele înregistrări. Poate sunt contrafăcute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea este sceptic cu privire la înregistrările din scandalul TVR.
Liviu Dragnea este sceptic cu privire la înregistrările din scandalul TVR.

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat luni, la finalul şedinţei Biroului permanent naţional, că nu a auzit şi nici nu a văzut înregistrările apărute în presă în care şefa TVR, Doina Gradea, jignea jurnaliştii televiziunii publice. Acesta a explicat că a primit totuşi un transcript, însă se declară sceptic, avertizând că înregistrările pot fi „contrafăcute”.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit luni şi despre scandalul TVR şi înregistrările lansate în spaţiul public în care şefa televiziunii publice, Doina Gradea, jignea jurnaliştii redacţiei de ştiri. Preşedintele Camerei Deputaţilor a precizat că „nu a auzit” şi „nu a văzut” înregistrările, însă a citit un transcript în urma căruia nu se declară „fericit”.

„Nici nu le-am văzut, nici nu le-am auzit. Am primit un transcript, nu sunt eu în măsură să analizez. A avut o exprimare total nefiricită. Nu sunt foarte fericit după acele înregistrări. Eu v-am mai zis ceva pe acest subiect. Hai să nu ne repezim. Poate acele înregistrări sunt contrafăcute”, a menţionat Liviu Dragnea.

Deşi jurnaliştii i-au amintit şefului PSD că Doinea Gradea nu a negat informaţiile apărute în presă şi l-au întrebat dacă îi mai acordă susţinere acesteia, Dragnea a refuzat să comenteze în continuare pe acest subiect.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite