Dragnea: Decizia PSD de a învesti Guvernul Cioloş a fost bună. Obiectivele noastre au fost atinse

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PSD şi premierul Dacian Cioloş FOTO Mediafax
Preşedintele PSD şi premierul Dacian Cioloş FOTO Mediafax

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că social-democraţii consideră că decizia de a susţine Guvernul Cioloş s-a dovedit a fi una "bună", după adoptarea Legii bugetului pe anul 2016, în care sunt incluse măsurile şi obiectivele PSD.

Liviu Dragnea a afirmat, la finalul ultimei şedinţe a Biroului Permanent Naţinal PSD din acest an, că s-a ajuns la concluzia că decizia de a susţine Cabinetul condus de Dacian Cioloş a fost una bună, având în vedere că în Legea bugetului sunt incluse majorările salariale ale fostului Guvern, creşterea punctului de pensie, dar şi programele de dezvoltare locală.

"Am discutat despre ce s-a întâmplat în ultima perioadă, despre Legea bugetului. Am constatat împreună că decizia noastră de a învesti Guvernul Cioloş a fost o decizie bună, pentru că obiectivele noastre au fost atinse", a spus liderul social-democrat.

Dragnea a mai spus că, la şedinţa de joi, social-democraţii au discutat şi obiectivele pentru 2016, dar şi un "mini-calendar" al acţiunilor PSD, care va fi definitivat la mijlocul lunii ianuarie, într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional, care va avea loc în judeţul Neamţ.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite