Dragnea, atac la Codrin Ştefănescu: Vorbeşte cam mult. Cam mult şi cam rău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul PSD, Liviu Dragnea şi secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu
Liderul PSD, Liviu Dragnea şi secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu

Întrebat cum comentează declaraţia secretarului general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, potrivit căreia ministrul Justiţiei ar trebui să ceară revocarea din funcţie a Laurei Codruţa Kovesi, liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat despre Codrin Ştefănescu că „vorbeşte cam mult pentru poziţia pe care o are în partid”.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat miercuri înaintea şedinţei Comitetului Executiv că secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, „vorbeşte cam mult şi cam rău pentru poziţia pe care o ocupă în partid”.

 Codrin Ştefănescu a vorbit despre scandalul PSD-DNA şi a precizat că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, ar trebui să ceară revocarea din funcţie a procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi. 

"Domnul Tudorel care a zis că nu mai e nevoie de Inspecţia Judiciară că vine el să facă dreptate- noi tot aşteptăm şi toată România aşteaptă- eu acum împărtăşesc opinia Adinei Anghelescu, adică se întoarce din Japonia şi are două variante: ia nişte măsuri foarte radicale, legale şi concrete sau îşi pune mandatul pe masă şi spune că nu poată să facă nimic. Este infernal ce vorbesc românii, este un tsunami”, a declarat Codrin Ştefănescu marţi, la Antena 3.

„Fac un apel la dl Tudorel Toader, în mod foarte clar: Tudorele, fă ceva că nu se mai poate! Deci lucrurile au ajuns la paroxism, adică nu există pe planetă un loc în care se produc astfel de lucruri ciudate şi nefireşti. Aseară m-am uitat şi eu ca şi poate milioane de români la aceste dezvăluiri şi am fost nu că şocat, e demonstraţia clară că lucrurile sunt stricate total aici, la noi şi că trebuie făcut ceva acuma, suntem la ultima secundă, suntem la 12 fără o secundă", a mai spus, luni, Codrin Ştefănescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite