Dragnea: Ponta a ajuns la concluzia că nu poate gestiona ambele funcţii. Nu se va mai întâmpla acest lucru în PSD.Nu mi-a picat bine că Ponta a susţinut pe altcineva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Liviu Dragnea spune că l-a deranjat faptul că Victor Ponta a susţinut-o pe Rovana Plumb la şefia PSD. Liderul PSD a mai spus că Ponta s-a retras de la conducerea PSD pentru că şi-a dat seama că nu se poate ocupa de Guvern şi de partid în acelaşi timp, lucru ce nu se va mai întâmpla în PSD.

"Victor Ponta nu are un caracter să mă sape. În momentul în care Victor Ponta Şi-a dat demisia, partidul a reacţionat. Nu s-a pus problema să fie dat jos Victor Ponta. Cred că a ajuns la concluzia că nu poate gestiona ambele funcţii. Este foarte mult! În PSD nu trebuie sa mai facem acest lucru. S-a făcut mai mult marketing guvernamental. S-a simţit nevoia partidul să fie resuscitat. În fiecare săptămână vom discuta la partid câte o temă guvernamentală", a spus Dragnea, la Digi 24.

Liderul PSD a mai spus că se aştepta ca Victor Ponta să-l voteze pe el şi nu pe Rovana Pumb la şedinţa CExN de săptămâna trecută. "Nu mi-a picat foarte bine că a sprijinit pe altcineva. A crezut că era firesc să mă susţină pe mine. Mi-aş fi dorit să mă voteze, dar am trecut peste asta. Cred că s-a încheiat un ciclu. Congresul PSD, care, probabil, va fi în noiembrie, va fi un moment de răscruce. Ideea de stânga actuală este puţin diferită decât cea din trecut", a mai spus Dragnea. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite