Disensiuni în PNL Bucureşti. Cristian Buşoi, taxat de Ciprian Ciucu. „Nu poţi înregimenta societatea civilă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a „certat“ soceitatea civilă pentru că nu critică suficient administraţia PSD a Capitalei. În replică, vicepreşedintele PNL Bucureşti, Ciprian Ciucu, i-a transmis lui Buşoi că societatea civilă nu poate fi înregimentată.

„Lipsa de suport a societăţii civile pentru critica obiectivă a administraţiei PSD duce la consolidarea PSD. Aceasta este realitatea în condiţiile în care Opoziţia anti-PSD este divizată şi haotică, iar blocul susţinătorilor PSD se consolidează în fiecare zi“, a susţinut liderul PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, într-o scrisoare trimisă mai multor ONG-uri, în care a arătat că cele 22 de firme înfiinţate de Gabriela Firea vor „superconsolida puterea PSD în Capitală“. 

Ciprian Ciucu, vicepreşeidnte al PNL Bucureşti, i-a explicat lui Buşoi că apelul său nu face decât să irite organizaţiile nonguvernamentale care stau cu ochii pe Gabriela Firea. 

„Nu poţi înregimenta societatatea civilă. Pur şi simplu nu poţi pentru că de aceea este civilă, ca să nu se lase înregimentată. Iar dacă o înregimentezi nu mai e civilă, e aparţinătoare. Şi îşi pierde calitatea ei esenţială, aceea de a fi independentă. Oamenii aceştia reacţionează nervos la ultimaturi, credeţi-mă, ştiu. Şi nu, Cumpănaşu nu e societate civilă“, a scris Ciucu pe Facebook. 

„Adevărul“ a scris zilele trecute că Gabriela Firea a instalat în conducerea celor 22 de firme abia înfiinţate de Primăria Capitalei oameni de partid sau apropiaţi ai familiei sale, care vor fi plătiţi regeşte din bani publici.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite