VIDEO Dacian Cioloş, despre alianţele cu PNL: În momentul de faţă e singura soluţie ca să scăpăm de răul cel mare, de cangrena PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a declarat sâmbătă, la Ploieşti, că, în multe locuri din ţară singura soluţie pentru a scăpa „cangrena PSD” este o  alianţă cu PNL. Totuşi, colaborarea cu PNL va fi pe proiecte şi nu va fi una necondiţionată, scrie agenţia de presă Agerpres, citată de Hotnews.

„Noi colaborăm cu partenerii noştri, oricare ar fi ei, pe proiecte şi având în faţă ca parteneri oameni în care noi chiar putem să avem încredere. Asta au fost principiile pe care noi am discutat şi la Bucureşti cu PNL-ul şi în alte locuri din ţară. Înţelegem foarte bine că sunt locuri în care în momentul de faţă e singura soluţie ca să scăpăm de răul cel mare care e PSD, de cangrena asta care s-a legat de România în foarte multe locuri din ţară. Dar nu facem lucrul ăsta necondiţionat şi nu o facem prin definiţie", a afirmat Cioloş, sâmbătă, la Ploieşti, citează Hotnews.

Fostul premier a mai adăugat că parteneriatul cu PNL în Bucureşti şi în alte zone ale ţării va funcţiona şi la guvernarea ţării, pentru că „obiectivul nostru e să o guvernăm ducând-o într-o direcţie bună, nu să ajungem la Guvern doar de dragul guvernării”. 

„Când ne putem înţelege pe nişte obiective şi când avem în faţă nişte oameni cu care chiar credem că putem face parteneriat, facem lucrul ăsta. Şi asta am făcut-o la Bucureşti, aşa am făcut şi în alte locuri din ţară şi aşa o să facem şi la guvernare, pentru că România trebuie guvernată, dar obiectivul nostru e să o guvernăm ducând-o într-o direcţie bună, nu să ajungem la Guvern doar de dragul guvernării”, a mai explicat Cioloş.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite